Receptas / Hefeweizen v1.0
Informacija
Parametrai
OG:
1.057
|
|
FG:
1.008
|
|
ABV:
6.4 %
|
|
IBU:
9
|
|
EBC:
10
|
|
IBU/OG:
0.16
|
kartumo nėra, dominuoja salyklas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
BEST Kvietinis salyklas | 4.8 | 3.000 | 46.2 | |
BEST Pilsen salyklas | 4.0 | 3.000 | 46.2 | |
BEST Munich salyklas | 15.5 | 0.500 | 7.7 | |
6.500 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Hallertau Mittelfruh | 3.5 | 30 | 60 | |
30 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Fermentis Safbrew WB-06 | 12.0 | 86 |