Informacija

Kiekis:
25 litrai
Efektyvumas:
72 %
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2018 m. gegužės 8 d.
Receptas modifikuotas:
2019 m. rugpjūčio 23 d.

Parametrai

OG:
1.050
FG:
1.011
ABV:
5.0 %
IBU:
46
EBC:
10
IBU/OG:
0.93
dominuoja apynių skonis

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
BEST Pale Ale salyklas 6.0 4.500
BEST Rye Malt 8.0 1.000
BEST Rūgštinis salyklas 5.5 0.100
      5.600

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Nugget 11.8 20 60
Simcoe 13.0 20 15
Amarillo 9.5 20 10
Ahtanum 5.2 40 0
      100  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Fermentis Safale US-05(56) 12.0 77

Priedai

Pavadinimas Kiekis Paskirtis Laikas
1 citrinos 1 apelsino sultys 150.0 g Virimui 10 min.
Citrinos žievelė 70.0 g Virimui 15 min.
Apelsinų žievelė 50.0 g Virimui 15 min.
Kadagio uogos 46.0 g Virimui 15 min.
Kalendru seklos 10.0 g Virimui 10 min.
Cinamonas 5.0 g Virimui 10 min.
Kardamonas 5.0 g Virimui 10 min.
Rozmarinas 5.0 g Virimui 10 min.
Lauru Lapai 2.0 g Virimui 10 min.
Prisijungę aludariai