Receptas / sausasis stautas R1
Informacija
Kiekis:
50 litrų
Efektyvumas:
88 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2018 m. gegužės 11 d.
Receptas modifikuotas:
2018 m. birželio 24 d.
Parametrai
OG:
1.044
|
|
FG:
1.014
|
|
ABV:
4.0 %
|
|
IBU:
31
|
|
EBC:
70
|
|
IBU/OG:
0.69
|
ryškus apynių skonis
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
BEST Pale Ale salyklas | 6.0 | 6.000 | 68.2 | |
Miežiniai dribsniai | 3.0 | 1.850 | 21.0 | |
Juodas salyklas Viking malt | 1447.8 | 0.800 | 9.1 | |
Avižiniai dribsniai | 4.0 | 0.150 | 1.7 | |
8.800 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Fuggle (UK) | 4.5 | 100 | 60 | |
Simcoe | 13.0 | 9 | 60 | |
109 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Lallemand Danstar Windsor slapios | 200.0 | 69 |
Pastabos
50C -10min
63C-1val
72-20min
78 out
Fermentacija 20C 2sav
https://www.brewersfriend.com/mash-chemistry-and-brewing-water-calculator/?id=3Q2XL50