Receptas / Mild R1
Informacija
Kiekis:
50 litrų
Efektyvumas:
92 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2018 m. gegužės 11 d.
Receptas modifikuotas:
2018 m. gegužės 29 d.
Parametrai
OG:
1.042
|
|
FG:
1.011
|
|
ABV:
4.0 %
|
|
IBU:
17
|
|
EBC:
29
|
|
IBU/OG:
0.41
|
kartumas ir salyklo skonis subalansuotas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
BEST Pale Ale salyklas | 6.0 | 5.300 | 70.7 | |
Miuncheno salyklas | 15.0 | 1.000 | 13.3 | |
Karamelinis salyklas Maltosa | 233.4 | 0.700 | 9.3 | |
Avižiniai dribsniai | 4.0 | 0.400 | 5.3 | |
Juodas vikingmalt salyklas | 1153.6 | 0.100 | 1.3 | |
7.500 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
East Kent Golding | 5.5 | 50 | 60 | |
East Kent Golding | 5.5 | 50 | 0 | |
100 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Lallemand Danstar Windsor | 12.0 | 73 |
Pastabos
Salinam 20min, 52C.
90min 65C-60C
20min 76C