Receptas / kaputt lašininiam
Informacija
Kiekis:
20 litrų
Efektyvumas:
75 %
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2012 m. vasario 20 d.
Receptas modifikuotas:
2012 m. vasario 21 d.
Parametrai
OG:
1.058
|
|
FG:
1.013
|
|
ABV:
5.9 %
|
|
IBU:
24
|
|
EBC:
7
|
|
IBU/OG:
0.42
|
kartumas ir salyklo skonis subalansuotas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
Bazinis salyklas maltosa | 3.0 | 5.000 | 97.1 | |
Sauermalz | 6.0 | 0.150 | 2.9 | |
5.150 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Skrudintos kanapių seklos | 0.0 | 50 | 60 | |
Sussex | 7.5 | 30 | 60 | |
Skrudintos kanapių seklos | 0.0 | 50 | 10 | |
130 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Safale US-05(56) | 12.0 | 77 |
Pastabos
Bus verdamas per užgavienes