Informacija

Kiekis:
22 litrai
Efektyvumas:
70 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2018 m. gegužės 15 d.
Receptas modifikuotas:
2018 m. gegužės 28 d.

Parametrai

OG:
1.038
FG:
1.002
ABV:
4.7 %
IBU:
44
EBC:
12
IBU/OG:
1.15
dominuoja apynių skonis

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
Pilsnerio salyklas (Čekiškas) 4.0 3.900
Karamelinis salyklas 246.0 0.100
      4.000

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Citra (ebay) 13.0 20 60
Amarillo (ebay) 9.0 15 15
Amarillo (ebay) 9.0 25 0
      60  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Fermentis Safale S-04 (šlapios, naudotos) 60.0 95

Priedai

Pavadinimas Kiekis Paskirtis Laikas
Greifrutas (skiltelemis, su žieve) 750.0 g Virimui 10 min.

Pastabos

Salyklo malimas:
Visas salyklas maltas smulkiaii

Salinimas:
• pilama ~8L / 55ºC vandens;
• 5 min ~50ºC (1:2);
• pilama ~4L / 100ºC vandens;
• 60 min ~64ºC (1:3);
• tekinama ~80ºC vandeniu (+20L).

Fermentacija:
pirminė - 5 dienos (aplinkos temperatūra 22ºC) +4L
antrinė - 4 dienos (aplinkos temperatūra 22ºC)
Prisijungę aludariai