Receptas / G.O.D D.O.G.
Informacija
Kiekis:
60 litrų
Efektyvumas:
70 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2018 m. gegužės 17 d.
Receptas modifikuotas:
2018 m. liepos 6 d.
Parametrai
OG:
1.054
|
|
FG:
1.020
|
|
ABV:
4.4 %
|
|
IBU:
24
|
|
EBC:
81
|
|
IBU/OG:
0.44
|
kartumas ir salyklo skonis subalansuotas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
BEST Pale Ale salyklas | 6.0 | 10.000 | 68.5 | |
Crystal malt | 131.0 | 1.300 | 8.9 | |
Laktozė | 1.0 | 1.000 | 6.8 | |
BEST Chocolate salyklas | 904.2 | 1.000 | 6.8 | |
BEST Skrudinti miežiai | 1310.0 | 0.500 | 3.4 | |
Avižiniai dribsniai | 4.0 | 0.400 | 2.7 | |
Gliukozė | 0.0 | 0.400 | 2.7 | |
14.600 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Lallemand Danstar Nottingham | 20.0 | 70 |
Pastabos
66 C-45 min.
72C-30min.
iki 78 tekinam
porą saujų į mentalą parūgštinti likusieji juodieji mirkyti trejeta valandų šarminiame dejonizuotame h2o,ir sudėti į tekinimą.
cinamono lazdelė ir porą šaukštų kakavos į 5 min pabaigos virimo.
P.S.kadangi gavosi antras tos dienos virimas tai temperatura prasidejo nuo50C
Laktozės nedėta . Į KARTOTinius virimuas.Skanu.
72C-30min.
iki 78 tekinam
porą saujų į mentalą parūgštinti likusieji juodieji mirkyti trejeta valandų šarminiame dejonizuotame h2o,ir sudėti į tekinimą.
cinamono lazdelė ir porą šaukštų kakavos į 5 min pabaigos virimo.
P.S.kadangi gavosi antras tos dienos virimas tai temperatura prasidejo nuo50C
Laktozės nedėta . Į KARTOTinius virimuas.Skanu.