Informacija

Kiekis:
60 litrų
Efektyvumas:
70 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2018 m. gegužės 17 d.
Receptas modifikuotas:
2018 m. liepos 6 d.

Parametrai

OG:
1.054
FG:
1.020
ABV:
4.4 %
IBU:
24
EBC:
81
IBU/OG:
0.44
kartumas ir salyklo skonis subalansuotas

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
BEST Pale Ale salyklas 6.0 10.000
Crystal malt 131.0 1.300
Laktozė 1.0 1.000
BEST Chocolate salyklas 904.2 1.000
BEST Skrudinti miežiai 1310.0 0.500
Avižiniai dribsniai 4.0 0.400
Gliukozė 0.0 0.400
      14.600

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Magnum 13.0 50 60
      50  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Lallemand Danstar Nottingham 20.0 70

Pastabos

66 C-45 min.
72C-30min.
iki 78 tekinam

porą saujų į mentalą parūgštinti likusieji juodieji mirkyti trejeta valandų šarminiame dejonizuotame h2o,ir sudėti į tekinimą.
cinamono lazdelė ir porą šaukštų kakavos į 5 min pabaigos virimo.
P.S.kadangi gavosi antras tos dienos virimas tai temperatura prasidejo nuo50C

Laktozės nedėta .  Į KARTOTinius virimuas.Skanu.
Prisijungę aludariai