Receptas / Vasaraitis 2
Informacija
Parametrai
|
OG:
1.053
|
|
|
FG:
1.042
|
|
|
ABV:
1.4 %
|
|
|
IBU:
14
|
|
|
EBC:
9
|
|
|
IBU/OG:
0.27
|
jaučiami apyniai, dominuoja salyklas
|
Fermentuojamos medžiagos
| Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
|---|---|---|---|---|
| BEST Pilsen salyklas | 4.0 | 3.000 | 50.0 | |
| Kvietinis salyklas | 4.0 | 2.000 | 33.3 | |
| BEST Rye Malt | 8.0 | 1.000 | 16.7 | |
| 6.000 |
Apyniai
| Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
|---|---|---|---|---|
| Willamette | 5.0 | 25 | 60 | |
| 25 |
Mielės
| Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
|---|---|---|---|
| Fermentum Mobile FM41 | 12.0 | 20 |
