Receptas / juodas saldainis
Informacija
Kiekis:
22 litrai
Efektyvumas:
60 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2018 m. gegužės 23 d.
Receptas modifikuotas:
2018 m. liepos 2 d.
Parametrai
OG:
1.056
|
|
FG:
1.020
|
|
ABV:
4.7 %
|
|
IBU:
29
|
|
EBC:
71
|
|
IBU/OG:
0.52
|
kartumas ir salyklo skonis subalansuotas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
Pale Ale salyklas | 8.5 | 5.000 | 78.1 | |
Laktozė | 1.0 | 0.400 | 6.3 | |
BEST Chocolate salyklas | 909.1 | 0.300 | 4.7 | |
CaraCrystal salyklas | 120.6 | 0.300 | 4.7 | |
Special B salyklas | 292.6 | 0.200 | 3.1 | |
BEST Skrudinti miežiai | 1311.0 | 0.100 | 1.6 | |
Miežiniai dribsniai | 3.0 | 0.100 | 1.6 | |
6.400 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Challenger | 7.5 | 30 | 60 | |
Styrian Goldings | 5.3 | 11 | 15 | |
41 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Fermentis Safale US-05(56) | 12.0 | 73 |
Pastabos
Laktozė - 10 min. iki virimo pabaigos.