Receptas / Erstikio WILD BEACH
Informacija
Kiekis:
21 litras
Efektyvumas:
67 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2018 m. gegužės 25 d.
Receptas modifikuotas:
2018 m. birželio 5 d.
Parametrai
OG:
1.040
|
|
FG:
1.008
|
|
ABV:
4.2 %
|
|
IBU:
36
|
|
EBC:
21
|
|
IBU/OG:
0.91
|
dominuoja apynių skonis
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
Pilsnerio salyklas (Čekiškas) | 4.0 | 3.900 | 92.9 | |
Karamelinis salyklas | 247.2 | 0.300 | 7.1 | |
4.200 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Citra (ebay) | 13.0 | 15 | 60 | |
Amarillo (ebay) | 9.0 | 15 | 15 | |
Amarillo ebay) | 9.0 | 15 | 0 | |
45 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Fermentis Safale S-04 | 12.0 | 80 |
Pastabos
Salyklo malimas:
Visas salyklas maltas smulkiaii
Salinimas:
• pilama ~8L / 55ºC vandens;
• 5 min ~50ºC (1:2);
• pilama ~4L / 100ºC vandens;
• 60 min ~64ºC (1:3);
• tekinama ~80ºC vandeniu (+20L).
Fermentacija:
pirminė - 6 dienos (aplinkos temperatūra 21ºC) xL
antrinė - 4 dienos (aplinkos temperatūra 26ºC)
Visas salyklas maltas smulkiaii
Salinimas:
• pilama ~8L / 55ºC vandens;
• 5 min ~50ºC (1:2);
• pilama ~4L / 100ºC vandens;
• 60 min ~64ºC (1:3);
• tekinama ~80ºC vandeniu (+20L).
Fermentacija:
pirminė - 6 dienos (aplinkos temperatūra 21ºC) xL
antrinė - 4 dienos (aplinkos temperatūra 26ºC)