Informacija

Kiekis:
21 litras
Efektyvumas:
67 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2018 m. gegužės 25 d.
Receptas modifikuotas:
2018 m. birželio 5 d.

Parametrai

OG:
1.040
FG:
1.008
ABV:
4.2 %
IBU:
36
EBC:
21
IBU/OG:
0.91
dominuoja apynių skonis

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
Pilsnerio salyklas (Čekiškas) 4.0 3.900
Karamelinis salyklas 247.2 0.300
      4.200

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Citra (ebay) 13.0 15 60
Amarillo (ebay) 9.0 15 15
Amarillo ebay) 9.0 15 0
      45  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Fermentis Safale S-04 12.0 80

Pastabos

Salyklo malimas:
Visas salyklas maltas smulkiaii

Salinimas:
• pilama ~8L / 55ºC vandens;
• 5 min ~50ºC (1:2);
• pilama ~4L / 100ºC vandens;
• 60 min ~64ºC (1:3);
• tekinama ~80ºC vandeniu (+20L).

Fermentacija:
pirminė - 6 dienos (aplinkos temperatūra 21ºC) xL
antrinė - 4 dienos (aplinkos temperatūra 26ºC)
Prisijungę aludariai