Receptas / Kristalas
Informacija
Kiekis:
28 litrai
Efektyvumas:
70 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2018 m. gegužės 26 d.
Receptas modifikuotas:
2018 m. birželio 19 d.
Parametrai
OG:
1.060
|
|
FG:
1.011
|
|
ABV:
6.5 %
|
|
IBU:
18
|
|
EBC:
7
|
|
IBU/OG:
0.31
|
jaučiami apyniai, dominuoja salyklas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
Bazinis salyklas | 3.0 | 8.000 | 100.0 | |
8.000 |
Apyniai
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Fermentis Saflager W34/70 | 300.0 | 82 |
Pastabos
31 virimui, Kristalas
8 valandos.
Virta 2018-05-26
Pilstyta 2018-xx-xx
Pradinis vandens kiekis 22 l
Antroko tekinimas 18 l
Salinta 69 (pilta į 75), pabaiga su xxx. Iki pabaigos nešildyta. 60 min.
Filtruota lėtai
Virta 75 min. Nelabai stipriai, dangtis vidutiniškai atidengtas.
Pradinis OG 15 BRIX (prieš virimą 10.5)
Galutinis FG xxxxxx BRIX
pH prieš virimą xxxxx
pH po virimo 6,63
pH xxxxxx po fermentacijos pilstant.
Startas su 20 C iškart dedant į 11 C aplinką, fermentacija prie 11 C, tris savaites.
Pilstoma į butelius vienai savaitei.
Pilstymas į butelius ir gazavimas 3-4 gr/l.
Mielės 0 E
Salyklas 5 E (0,6 E - 1 kg)
Apyniai 5 E
8 valandos.
Virta 2018-05-26
Pilstyta 2018-xx-xx
Pradinis vandens kiekis 22 l
Antroko tekinimas 18 l
Salinta 69 (pilta į 75), pabaiga su xxx. Iki pabaigos nešildyta. 60 min.
Filtruota lėtai
Virta 75 min. Nelabai stipriai, dangtis vidutiniškai atidengtas.
Pradinis OG 15 BRIX (prieš virimą 10.5)
Galutinis FG xxxxxx BRIX
pH prieš virimą xxxxx
pH po virimo 6,63
pH xxxxxx po fermentacijos pilstant.
Startas su 20 C iškart dedant į 11 C aplinką, fermentacija prie 11 C, tris savaites.
Pilstoma į butelius vienai savaitei.
Pilstymas į butelius ir gazavimas 3-4 gr/l.
Mielės 0 E
Salyklas 5 E (0,6 E - 1 kg)
Apyniai 5 E