Informacija

Kiekis:
28 litrai
Efektyvumas:
70 %
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2018 m. gegužės 26 d.
Receptas modifikuotas:
2018 m. birželio 19 d.

Parametrai

OG:
1.060
FG:
1.011
ABV:
6.5 %
IBU:
18
EBC:
7
IBU/OG:
0.31
jaučiami apyniai, dominuoja salyklas

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
Bazinis salyklas 3.0 8.000
      8.000

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Nugget 13.2 20 30
Crystal 3.7 20 10
Crystal 3.7 20 5
      60  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Fermentis Saflager W34/70 300.0 82

Pastabos

31 virimui, Kristalas

8 valandos.

Virta 2018-05-26
Pilstyta 2018-xx-xx

Pradinis vandens kiekis 22 l
Antroko tekinimas 18 l
Salinta 69 (pilta į 75), pabaiga su xxx. Iki pabaigos nešildyta. 60 min.
Filtruota lėtai

Virta 75 min. Nelabai stipriai, dangtis vidutiniškai atidengtas.

Pradinis OG 15 BRIX (prieš virimą 10.5)
Galutinis FG xxxxxx BRIX
pH prieš virimą xxxxx
pH po virimo 6,63
pH xxxxxx po fermentacijos pilstant.

Startas su 20 C iškart dedant į 11 C aplinką, fermentacija prie 11 C, tris savaites.
Pilstoma į butelius vienai savaitei.



Pilstymas į butelius ir gazavimas 3-4 gr/l.

Mielės 0 E
Salyklas 5 E (0,6 E - 1 kg)
Apyniai 5 E


Nuotraukos

Prisijungę aludariai