Receptas / abė v2.0.1.0
Informacija
Parametrai
OG:
1.042
|
|
FG:
1.016
|
|
ABV:
3.4 %
|
|
IBU:
11
|
|
EBC:
5
|
|
IBU/OG:
0.27
|
jaučiami apyniai, dominuoja salyklas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
Bazinis salyklas | 3.0 | 2.500 | 50.0 | |
Kvietinis salyklas | 3.0 | 2.500 | 50.0 | |
5.000 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Willamette | 5.0 | 6 | 60 | |
Saaz (CZ) | 4.0 | 5 | 60 | |
Willamette | 5.0 | 6 | 30 | |
Saaz (CZ) | 4.0 | 5 | 30 | |
Willamette | 5.0 | 6 | 10 | |
Citra | 12.0 | 10 | 5 | |
38 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
MauriBrew Weiss | 4.0 | 62 |
Pastabos
Lengvas alus lengvai vasarai.
Mielių kiekis ne iš ubagystės toks, o, kad prigamintų "bananų".
Mielių kiekis ne iš ubagystės toks, o, kad prigamintų "bananų".