Informacija

Kiekis:
21 litras
Efektyvumas:
65 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2018 m. birželio 6 d.
Receptas modifikuotas:
2018 m. birželio 19 d.

Parametrai

OG:
1.043
FG:
1.003
ABV:
5.3 %
IBU:
41
EBC:
10
IBU/OG:
0.94
dominuoja apynių skonis

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
Pilsnerio salyklas (Čekiškas) 4.0 4.500
Bazinis išmirkytas ir keptas keptuvėje 70.8 0.190
      4.690

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Citra (ebay) 13.0 15 60
Citra (ebay) 13.0 17 15
Summit 18.0 21 0
      53  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Fermentis Safale S-04 (šlapios, naudotos) 100.0 93

Priedai

Pavadinimas Kiekis Paskirtis Laikas
Džiovinti liepų žiedai 5.0 g Virimui 60 min.

Pastabos

Salyklo malimas:
Visas salyklas maltas smulkiaii

Salinimas:
• pilama ~9L / 55ºC vandens;
• 5 min ~50ºC (1:2);
• pilama ~4,5L / 100ºC vandens;
• 60 min ~64ºC (1:3);
• tekinama ~80ºC vandeniu (+20L).

Fermentacija:
pirminė - 5 dienos (aplinkos temperatūra 21ºC) 3L
antrinė - 6 dienos (aplinkos temperatūra 26ºC)
Prisijungę aludariai