Informacija

Kiekis:
30 litrų
Efektyvumas:
72 %
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2018 m. birželio 9 d.
Receptas modifikuotas:
2018 m. birželio 25 d.

Parametrai

OG:
1.043
FG:
1.008
ABV:
4.6 %
IBU:
18
EBC:
6
IBU/OG:
0.42
kartumas ir salyklo skonis subalansuotas

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
Bazinis salyklas 3.0 6.000
      6.000

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Nugget 13.2 20 20
Crystal 3.7 30 10
Crystal 3.7 30 5
      80  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Fermentis Saflager W34/70 2 karta 400.0 82

Pastabos

32 virimui, Vasarinis kristalas

8 valandos.

Virta 2018-06-09
Pilstyta 2018-06-25

Pradinis vandens kiekis 22 l
Antroko tekinimas 18 l
Salinta 68,5 (pilta į 73), pabaiga su xxx. Iki pabaigos nešildyta. 60 min.
Filtruota lėtai

Virta 75 min. Nelabai stipriai, dangtis vidutiniškai atidengtas.

Pradinis OG 11 BRIX (prieš virimą 10)
Galutinis FG 2 BRIX
pH prieš virimą xxxxx
pH po virimo 6,91
pH 5,13 po fermentacijos pilstant.

Startas su 24 C iškart dedant į 16 C aplinką, fermentacija prie 16 C, dvi savaites.
Pilstoma į butelius vienai savaitei.



Pilstymas į butelius ir gazavimas 3-4 gr/l.

Mielės 0 E
Salyklas 4 E (0,6 E - 1 kg)
Apyniai 6 E


Prisijungę aludariai