Informacija

Kiekis:
30 litrų
Efektyvumas:
72 %
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2018 m. birželio 9 d.
Receptas modifikuotas:
2018 m. birželio 10 d.

Parametrai

OG:
1.043
FG:
1.008
ABV:
4.6 %
IBU:
18
EBC:
6
IBU/OG:
0.42
kartumas ir salyklo skonis subalansuotas

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
Bazinis salyklas 3.0 6.000
      6.000

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Nugget 13.2 20 20
Crystal 3.7 30 10
Crystal 3.7 30 5
      80  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Fermentis Saflager W34/70 2 karta 400.0 82

Pastabos

32 virimui, Vasarinis kristalas

8 valandos.

Virta 2018-06-09
Pilstyta 2018-xx-xx

Pradinis vandens kiekis 22 l
Antroko tekinimas 18 l
Salinta 68,5 (pilta į 73), pabaiga su xxx. Iki pabaigos nešildyta. 60 min.
Filtruota lėtai

Virta 75 min. Nelabai stipriai, dangtis vidutiniškai atidengtas.

Pradinis OG 11 BRIX (prieš virimą 10)
Galutinis FG xxxxxx BRIX
pH prieš virimą xxxxx
pH po virimo 6,91
pH xxxxxx po fermentacijos pilstant.

Startas su 24 C iškart dedant į 16 C aplinką, fermentacija prie 16 C, tris savaites.
Pilstoma į butelius vienai savaitei.



Pilstymas į butelius ir gazavimas 3-4 gr/l.

Mielės 0 E
Salyklas 4 E (0,6 E - 1 kg)
Apyniai 6 E


Prisijungę aludariai