Informacija

Kiekis:
22 litrai
Efektyvumas:
68 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2018 m. birželio 13 d.
Receptas modifikuotas:
2018 m. birželio 26 d.

Parametrai

OG:
1.038
FG:
1.006
ABV:
4.2 %
IBU:
29
EBC:
17
IBU/OG:
0.77
ryškus apynių skonis

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
Pilsnerio salyklas (Čekiškas) 4.0 3.900
Karamelinis salyklas 248.6 0.200
      4.100

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Summit 18.0 12 60
Summit 18.0 13 0
      25  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Fermentis Safale S-04 (šlapios, naudotos) 100.0 85

Pastabos

Salyklo malimas:
Visas salyklas maltas smulkiaii

Salinimas:
• pilama ~8L / 55ºC vandens;
• 5 min ~50ºC (1:2);
• pilama ~4L / 100ºC vandens;
• 60 min ~64ºC (1:3);
• tekinama ~80ºC vandeniu (+20L).

Fermentacija:
pirminė - 6 dienos (aplinkos temperatūra 20ºC) 4L
antrinė - 6 dienos (aplinkos temperatūra 25ºC)
Prisijungę aludariai