Informacija

Kiekis:
30 litrų
Efektyvumas:
59 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2018 m. birželio 19 d.
Receptas modifikuotas:
2020 m. vasario 9 d.

Parametrai

OG:
1.049
FG:
1.012
ABV:
4.8 %
IBU:
11
EBC:
11
IBU/OG:
0.22
jaučiami apyniai, dominuoja salyklas

Apdovanojimai

  • Aludarių Taurė 2019

    2019 m. gegužės 19 d.
    Vieta: I
    Kategorija: Wheat ales

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
BEST Kvietinis salyklas 4.8 5.800
BEST Heidelberg salyklas 2.9 1.700
BEST Caramel Hell salyklas 30.0 0.500
Rice hulls 0.0 0.070
      8.070

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Hallertau Mittelfruh 3.0 41 60
      41  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Fermentum Mobile FM41 1.0 75

Pastabos

Target pH - 5.3
45°C - malt in + 5 min.
55°C - 5min.
63°C - 45min.
72°C - 30min.
78°C - 10min.
Prisijungę aludariai