Receptas / vyturio belaukiant
Informacija
Kiekis:
34 litrai
Efektyvumas:
80 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2012 m. vasario 25 d.
Receptas modifikuotas:
2012 m. kovo 16 d.
Parametrai
OG:
1.057
|
|
FG:
1.010
|
|
ABV:
6.2 %
|
|
IBU:
32
|
|
EBC:
18
|
|
IBU/OG:
0.55
|
kartumas ir salyklo skonis subalansuotas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
Bazinis salyklas | 3.0 | 7.100 | 74.7 | |
Cukrus | 0.0 | 0.500 | 5.3 | |
Kvietiniai dribsniai (maxima) | 3.0 | 0.250 | 2.6 | |
Žirniai (maxima) | 3.0 | 0.250 | 2.6 | |
Avižiniai dribsniai (maxima) | 4.0 | 0.250 | 2.6 | |
Miežiniai dribsniai (maxima) | 3.0 | 0.250 | 2.6 | |
Kvietiniai dribsniai (maxima) | 3.0 | 0.250 | 2.6 | |
Miežiniai dribsniai (maxima) | 3.0 | 0.250 | 2.6 | |
Karamelinis salyklas | 220.2 | 0.200 | 2.1 | |
Karamelinis salyklas | 220.2 | 0.200 | 2.1 | |
9.500 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Magnum | 13.0 | 34 | 75 | |
Apelsino žievelė | 0.0 | 20 | 60 | |
Fuggle (U.K.) | 5.0 | 15 | 15 | |
Fuggle (U.K.) šaltam apyniavimui | 5.0 | 25 | 0 | |
94 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Saflager W34/70 | 18.0 | 82 |
Pastabos
žirniai užmerkti iš vakaro ir prieš salinant sumalti su mėsmale, dribsniai iš maximos, "trijų grūdų dribsniai"