Receptas / APA 3.7 % vasa
Informacija
Kiekis:
500 litrų
Efektyvumas:
71 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2018 m. liepos 1 d.
Receptas modifikuotas:
2019 m. balandžio 23 d.
Parametrai
OG:
1.039
|
|
FG:
1.009
|
|
ABV:
3.9 %
|
|
IBU:
28
|
|
EBC:
8
|
|
IBU/OG:
0.72
|
ryškus apynių skonis
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
Maltosa | 6.0 | 70.000 | 77.8 | |
BEST Caramel Pils salyklas | 5.0 | 15.000 | 16.7 | |
BEST Kvietinis salyklas | 4.8 | 5.000 | 5.6 | |
90.000 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Mosaic - dėti į virimo pabaigą, 1 min iki pumpavimo į virpulį. | 12.5 | 500 | 40 | |
500 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Fermentis Safale US-05(56) | 300.0 | 77 |
Pastabos
Salinimas 50C (15min)
68C (60min)
72C (10 min)
78C (5 min)
OUT
VANDUO, įdėti:
Gipso 69 g
Druskos 21 g
Fosforo rūgšties 258 ml
68C (60min)
72C (10 min)
78C (5 min)
OUT
VANDUO, įdėti:
Gipso 69 g
Druskos 21 g
Fosforo rūgšties 258 ml