Informacija

Kiekis:
20 litrų
Efektyvumas:
38 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2018 m. liepos 8 d.
Receptas modifikuotas:
2018 m. liepos 8 d.

Parametrai

OG:
1.045
FG:
1.011
ABV:
4.4 %
IBU:
18
EBC:
12
IBU/OG:
0.40
jaučiami apyniai, dominuoja salyklas

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
BEST Pale Ale salyklas 6.0 4.910
Cukrus 0.0 0.730
CaraBelge salyklas 32.5 0.180
Gliukozė 0.0 0.070
      5.890

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Hallertauer Blanc 10.0 11 60
Hallertauer Blanc 10.0 11 5
      22  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Mangrove Jack's M47 Belgian Abbey 109.0 75

Priedai

Pavadinimas Kiekis Paskirtis Laikas
Kardamonas 1.0 g Virimui 5 min.
Vyšnios 8.0 kg Antrinei fermentacijai -

Pastabos

5ml 85% f.r.
65 C-60 min
iki 72
tekinam 80 h2o
virimas 90 min
19-21C fermentavimo aplinka
ANTROKAS
Taip jau nutiko ,kad bešaldant misą, kaimynas atvilko kibirą vyšnių(~8 kg vyšnių),tai jąsias užšaldžiau ir po savaitės keliaus į antrinę.




Prisijungę aludariai