Informacija

Kiekis:
57 litrai
Efektyvumas:
71 %
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2018 m. liepos 12 d.
Receptas modifikuotas:
2018 m. liepos 13 d.

Parametrai

OG:
1.048
FG:
1.012
ABV:
4.7 %
IBU:
28
EBC:
9
IBU/OG:
0.58
kartumas ir salyklo skonis subalansuotas

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
BEST Pilsen salyklas 4.0 9.000
BEST Caramel Hell salyklas 30.0 1.000
Konditerinis cukrus (baltas) 0.0 0.800
TF Torrefied Wheat 5.2 0.500
Gliukozė 0.0 0.450
      11.750

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
East Kent Golding 5.5 90 60
Styrian Goldings 5.3 45 30
      135  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Mangrove Jack's M47 Belgian Abbey 15.0 75

Priedai

Pavadinimas Kiekis Paskirtis Laikas
Apelsinų žievelė (karčioji) 30.0 g Virimui 5 min.
Kalendra 8.0 g Virimui 1 min.

Pastabos

5ml 85% f.r.
65 C-60 min
iki 72
tekinam 80 h2o
virimas 90 min
19-21C fermentavimo aplinka

Išragautas.
nieko nekeisčiau,gal tiktai truputi truputi daugiau apelsino žievelės ir kalendros
Prisijungę aludariai