Receptas / Chimay gold blond 2
Informacija
Kiekis:
57 litrai
Efektyvumas:
71 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2018 m. liepos 12 d.
Receptas modifikuotas:
2018 m. liepos 13 d.
Parametrai
OG:
1.048
|
|
FG:
1.012
|
|
ABV:
4.7 %
|
|
IBU:
28
|
|
EBC:
9
|
|
IBU/OG:
0.58
|
kartumas ir salyklo skonis subalansuotas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
BEST Pilsen salyklas | 4.0 | 9.000 | 76.6 | |
BEST Caramel Hell salyklas | 30.0 | 1.000 | 8.5 | |
Konditerinis cukrus (baltas) | 0.0 | 0.800 | 6.8 | |
TF Torrefied Wheat | 5.2 | 0.500 | 4.3 | |
Gliukozė | 0.0 | 0.450 | 3.8 | |
11.750 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
East Kent Golding | 5.5 | 90 | 60 | |
Styrian Goldings | 5.3 | 45 | 30 | |
135 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Mangrove Jack's M47 Belgian Abbey | 15.0 | 75 |
Priedai
Pavadinimas | Kiekis | Paskirtis | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Apelsinų žievelė (karčioji) | 30.0 g | Virimui | 5 min. | |
Kalendra | 8.0 g | Virimui | 1 min. |
Pastabos
5ml 85% f.r.
65 C-60 min
iki 72
tekinam 80 h2o
virimas 90 min
19-21C fermentavimo aplinka
Išragautas.
nieko nekeisčiau,gal tiktai truputi truputi daugiau apelsino žievelės ir kalendros
65 C-60 min
iki 72
tekinam 80 h2o
virimas 90 min
19-21C fermentavimo aplinka
Išragautas.
nieko nekeisčiau,gal tiktai truputi truputi daugiau apelsino žievelės ir kalendros