Receptas / abė v2.0.1.3
Informacija
Parametrai
OG:
1.042
|
|
FG:
1.009
|
|
ABV:
4.3 %
|
|
IBU:
12
|
|
EBC:
6
|
|
IBU/OG:
0.29
|
jaučiami apyniai, dominuoja salyklas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
Bazinis salyklas | 3.0 | 2.500 | 50.0 | |
Kvietinis salyklas (šviesus) | 4.3 | 2.500 | 50.0 | |
5.000 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Willamette | 5.0 | 6 | 60 | |
Saaz (CZ) | 4.0 | 5 | 60 | |
Willamette | 5.0 | 6 | 30 | |
Saaz (CZ) | 4.0 | 5 | 30 | |
Willamette | 5.0 | 6 | 10 | |
Citra | 12.0 | 10 | 7 | |
38 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
MauriBrew Weiss (2 gen) | 100.0 | 78 |