Receptas / Neipa v2
Informacija
Kiekis:
22 litrai
Efektyvumas:
60 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2018 m. liepos 19 d.
Receptas modifikuotas:
2018 m. rugsėjo 5 d.
Parametrai
OG:
1.066
|
|
FG:
1.018
|
|
ABV:
6.3 %
|
|
IBU:
20
|
|
EBC:
12
|
|
IBU/OG:
0.30
|
jaučiami apyniai, dominuoja salyklas
|
Apdovanojimai
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
BEST Pale Ale salyklas | 6.0 | 5.000 | 62.5 | |
Golden Promise Pale Ale salyklas | 5.0 | 1.200 | 15.0 | |
Avižiniai dribsniai | 4.0 | 1.000 | 12.5 | |
Kvietiniai dribsniai | 3.0 | 0.800 | 10.0 | |
8.000 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Amarillo (1/3 IBU/OG) | 9.5 | 20 | 75 | |
Amarillo (hopstand 70C, 30 min) | 9.5 | 30 | 0 | |
Citra (hopstand 70C, 30 min) | 11.2 | 30 | 0 | |
Mosaic (hopstand 70C, 30 min) | 14.5 | 30 | 0 | |
Citra | 11.2 | 100 | 0 | |
Mosaic | 14.5 | 100 | 0 | |
Amarillo | 9.5 | 60 | 0 | |
370 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Wyeast 1318: London Ale III | 12.0 | 73 |
Pastabos
77/24/51/197/110
67 °C - 60min.
72 °C - 20min.
78 °C - 10min.
Fermentacijos pradžia 18C, pabaiga - 20C.
67 °C - 60min.
72 °C - 20min.
78 °C - 10min.
Fermentacijos pradžia 18C, pabaiga - 20C.
All IPA long
2018 m. rugsėjo 29 d.