Informacija

Kiekis:
22 litrai
Efektyvumas:
85 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2012 m. vasario 26 d.
Receptas modifikuotas:
2012 m. balandžio 27 d.

Parametrai

OG:
1.067
FG:
1.028
ABV:
5.1 %
IBU:
23
EBC:
67
IBU/OG:
0.35
jaučiami apyniai, dominuoja salyklas

Apdovanojimai

  • Atviro Alaus Taurė 2012

    2012 m. gegužės 27 d.
    Vieta: II
    Kategorija: Stautas
    Surinkti taškai: 22.50

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
Čekiškas pilsnerio salyklas 3.0 4.500
Skrudintas miežių salyklas 'Chocolate' 800.6 0.500
Laktozė 3.0 0.400
CaraAmber 60.0 0.400
Special B 400.3 0.150
      5.950

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Hallertau Mittelfrüh 5.2 50 60
      50  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Safale US-05(56) 11.0 62

Pastabos

Salinimas prie 68C.

Komentarai

  • zaltys

    2012 m. Balandžio 7 d.
    tai va, neįdėjai miltelių šokolado skonio tipo natūralių, ir nepakartojai tiksliai :D Man patinka, ilgai jaučiu šokoladą, liuks! Apie originalą Runcė išsireiškė - saldainiai :D Jis teisus, bet bandymas pakartoti duoda geresnį rezultatą už originalo, mano nuomone, aišku reik bandyt tobulint, bandyt dėti šokoladą ir t.t.................................
  • zaltys

    2012 m. Gegužės 29 d.
    Būčiau nujautes kad tavo, nebūčiau taip gerai vertines kad nekiltų įtarimų korupcija :-))) Jei kabinėtis, tai gal vos mažinčiau laktozės kiekį kuris truputį "iššoka"
Prisijungę aludariai