Informacija

Kiekis:
29 litrai
Efektyvumas:
73 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2018 m. liepos 24 d.
Receptas modifikuotas:
2018 m. rugsėjo 1 d.

Parametrai

OG:
1.061
FG:
1.012
ABV:
6.3 %
IBU:
18
EBC:
7
IBU/OG:
0.30
jaučiami apyniai, dominuoja salyklas

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
Bazinis salyklas 3.0 8.000
      8.000

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Hallertau Blanc 10.5 30 20
Hallertau Blanc 10.5 70 2
      100  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Fermentis Safale S-04 2 karta 100.0 80

Pastabos

35 virimui, PetE
Blanc apynių testas, 5 kg turint teks nemažai paeksperimentuoti su tais pačiais :)
Spygliuočių miško kvapas.

8 valandos.

Virta 2018-08-11
Pilstyta 2018-08-27

Pradinis vandens kiekis 22 l
Antroko tekinimas 18 l
Salinta 68 (pilta į 74), pabaiga su xxx. Iki pabaigos nešildyta. 60 min.
Filtruota lėtai

Virta 60 min. Nelabai stipriai, dangtis vidutiniškai atidengtas.

Pradinis OG 15 BRIX
Galutinis FG 3 BRIX
pH po virimo 6,6
pH 5,08 po fermentacijos pilstant.

Startas su 25 C iškart dedant į 20 C aplinką, fermentacija prie 20 C, dvi savaites.
Pilstoma į butelius vienai savaitei.



Pilstymas į butelius ir gazavimas 3-4 gr/l.

Mielės 0 E
Salyklas 5 E (0,6 E - 1 kg)
Apyniai 2,3 E (100 g)


Nuotraukos

Prisijungę aludariai