Receptas / PetE
Informacija
Kiekis:
29 litrai
Efektyvumas:
73 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2018 m. liepos 24 d.
Receptas modifikuotas:
2018 m. rugsėjo 1 d.
Parametrai
OG:
1.061
|
|
FG:
1.012
|
|
ABV:
6.3 %
|
|
IBU:
18
|
|
EBC:
7
|
|
IBU/OG:
0.30
|
jaučiami apyniai, dominuoja salyklas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
Bazinis salyklas | 3.0 | 8.000 | 100.0 | |
8.000 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Hallertau Blanc | 10.5 | 30 | 20 | |
Hallertau Blanc | 10.5 | 70 | 2 | |
100 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Fermentis Safale S-04 2 karta | 100.0 | 80 |
Pastabos
35 virimui, PetE
8 valandos.
Virta 2018-08-11
Pilstyta 2018-08-27
Pradinis vandens kiekis 22 l
Antroko tekinimas 18 l
Salinta 68 (pilta į 74), pabaiga su xxx. Iki pabaigos nešildyta. 60 min.
Filtruota lėtai
Virta 60 min. Nelabai stipriai, dangtis vidutiniškai atidengtas.
Pradinis OG 15 BRIX
Galutinis FG 3 BRIX
pH po virimo 6,6
pH 5,08 po fermentacijos pilstant.
Startas su 25 C iškart dedant į 20 C aplinką, fermentacija prie 20 C, dvi savaites.
Pilstoma į butelius vienai savaitei.
Pilstymas į butelius ir gazavimas 3-4 gr/l.
Mielės 0 E
Salyklas 5 E (0,6 E - 1 kg)
Apyniai 2,3 E (100 g)
Blanc apynių testas, 5 kg turint teks nemažai paeksperimentuoti su tais pačiais :)
Spygliuočių miško kvapas.
Virta 2018-08-11
Pilstyta 2018-08-27
Pradinis vandens kiekis 22 l
Antroko tekinimas 18 l
Salinta 68 (pilta į 74), pabaiga su xxx. Iki pabaigos nešildyta. 60 min.
Filtruota lėtai
Virta 60 min. Nelabai stipriai, dangtis vidutiniškai atidengtas.
Pradinis OG 15 BRIX
Galutinis FG 3 BRIX
pH po virimo 6,6
pH 5,08 po fermentacijos pilstant.
Startas su 25 C iškart dedant į 20 C aplinką, fermentacija prie 20 C, dvi savaites.
Pilstoma į butelius vienai savaitei.
Pilstymas į butelius ir gazavimas 3-4 gr/l.
Mielės 0 E
Salyklas 5 E (0,6 E - 1 kg)
Apyniai 2,3 E (100 g)