Informacija

Kiekis:
23 litrai
Efektyvumas:
73 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2018 m. liepos 30 d.
Receptas modifikuotas:
2018 m. rugpjūčio 7 d.

Parametrai

OG:
1.040
FG:
1.002
ABV:
4.9 %
IBU:
37
EBC:
16
IBU/OG:
0.93
dominuoja apynių skonis

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
Pilsnerio salyklas (Čekiškas) 4.0 4.000
Karamelinis salyklas 253.0 0.200
      4.200

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Citra 13.0 15 60
Citra 13.0 15 15
Citra 13.0 7 0
Cascade 5.4 8 0
      45  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Fermentis Safale S-04 (šlapios, naudotos) 60.0 95

Pastabos

Salyklo malimas:
Visas salyklas maltas smulkiaii

Salinimas:
• pilama ~8L / 55ºC vandens;
• 5 min ~50ºC (1:2);
• pilama ~4L / 100ºC vandens;
• 80 min ~64ºC (1:3);
• tekinama ~80ºC vandeniu (+20L).

Fermentacija:
pirminė - 5 dienos (aplinkos temperatūra 25ºC) +4L
antrinė - 5 dienos (aplinkos temperatūra 28ºC)
Prisijungę aludariai