Informacija

Kiekis:
22 litrai
Efektyvumas:
73 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2018 m. rugpjūčio 7 d.
Receptas modifikuotas:
2018 m. rugpjūčio 21 d.

Parametrai

OG:
1.042
FG:
1.002
ABV:
5.2 %
IBU:
32
EBC:
17
IBU/OG:
0.77
ryškus apynių skonis

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
Pilsnerio salyklas (Čekiškas) 4.0 4.000
Karamelinis salyklas 254.6 0.200
      4.200

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Simcoe 13.0 13 60
Simcoe 13.0 12 15
Simcoe 13.0 25 0
      50  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Fermentis Safale S-04 (šlapios, naudotos) 60.0 95

Pastabos

Salyklo malimas:
Visas salyklas maltas smulkiaii

Salinimas:
• pilama ~8L / 55ºC vandens;
• 5 min ~50ºC (1:2);
• pilama ~4L / 100ºC vandens;
• 80 min ~64ºC (1:3);
• tekinama ~80ºC vandeniu (+20L).

Fermentacija:
pirminė - 5 dienos (aplinkos temperatūra 23ºC) +4L
antrinė - 7 dienos (aplinkos temperatūra 26ºC)
Prisijungę aludariai