Informacija

Kiekis:
20 litrų
Efektyvumas:
75 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2018 m. rugpjūčio 8 d.
Receptas modifikuotas:
2018 m. rugsėjo 5 d.

Parametrai

OG:
1.044
FG:
1.006
ABV:
5.0 %
IBU:
31
EBC:
18
IBU/OG:
0.71
ryškus apynių skonis

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
Pilsnerio salyklas (Čekiškas) 4.0 3.450
Bazinis salyklas (keptas keptuvėje, sausas) 80.8 0.400
Bazinis salyklas (keptas keptuvėje, išmirkytas) 150.8 0.150
      4.000

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Citra 13.0 15 60
Cascade (US) 5.0 12 15
      27  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Fermentis Safale S-04 (šlapios, naudotos) 60.0 87

Pastabos

Salyklo malimas:
Visas salyklas maltas smulkiaii

Salinimas:
• pilama ~8L / 55ºC vandens;
• 5 min ~50ºC (1:2);
• pilama ~4L / 100ºC vandens;
• 80 min ~64ºC (1:3);
• tekinama ~80ºC vandeniu (+20L).

Fermentacija:
pirminė - 7 dienos (aplinkos temperatūra 21ºC) +4L
antrinė - 6 dienos (aplinkos temperatūra 23ºC)
Prisijungę aludariai