Receptas / ∞
Informacija
Kiekis:
20 litrų
Efektyvumas:
61 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2018 m. rugpjūčio 18 d.
Receptas modifikuotas:
2018 m. rugsėjo 15 d.
Parametrai
OG:
1.074
|
|
FG:
1.013
|
|
ABV:
8.0 %
|
|
IBU:
24
|
|
EBC:
34
|
|
IBU/OG:
0.32
|
jaučiami apyniai, dominuoja salyklas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
Bazinis salyklas | 3.0 | 8.000 | 98.8 | |
Degintas salyklas | 1404.0 | 0.100 | 1.2 | |
8.100 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Hallertau Blanc | 10.3 | 30 | 10 | |
Hallertau Blanc | 10.3 | 70 | 5 | |
100 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Mangrove Jack's M42 New World String Ale | 12.0 | 83 |
Pastabos
36 virimui,∞
Virta 2018-09-01
Pilstyta 2018-xx-xx
Pradinis vandens kiekis 18 l
Antroko tekinimas 14 l
Salinta 67 (pilta į 75), pabaiga su xxx. Iki pabaigos nešildyta. 60 min.
Batch sparging. Antrokui 15 min palaikyta.
Virta 30 min.
Pradinis OG BRIX 18, pH 6,54
Galutinis FG BRIX 3.1
Startas su 23 C iškart dedant į 18 C aplinką, toliau fermentacija prie 18C, po savaitės perpilta, dar po savaitės pilstyta, neskaidrus dar buvo
Pilstymas į butelius ir gazavimas 3-4 gr/l.
Mielės 3 E
Salyklas 5 E (0,6 E - 1 kg)
Apyniai 2,3 E (100 g)
Virta 2018-09-01
Pilstyta 2018-xx-xx
Truko 6 valandos
Antroko tekinimas 14 l
Salinta 67 (pilta į 75), pabaiga su xxx. Iki pabaigos nešildyta. 60 min.
Batch sparging. Antrokui 15 min palaikyta.
Virta 30 min.
Pradinis OG BRIX 18, pH 6,54
Galutinis FG BRIX 3.1
Startas su 23 C iškart dedant į 18 C aplinką, toliau fermentacija prie 18C, po savaitės perpilta, dar po savaitės pilstyta, neskaidrus dar buvo
Pilstymas į butelius ir gazavimas 3-4 gr/l.
Mielės 3 E
Salyklas 5 E (0,6 E - 1 kg)
Apyniai 2,3 E (100 g)