Informacija

Kiekis:
20 litrų
Efektyvumas:
61 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2018 m. rugpjūčio 18 d.
Receptas modifikuotas:
2018 m. rugsėjo 15 d.

Parametrai

OG:
1.074
FG:
1.013
ABV:
8.0 %
IBU:
24
EBC:
34
IBU/OG:
0.32
jaučiami apyniai, dominuoja salyklas

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
Bazinis salyklas 3.0 8.000
Degintas salyklas 1404.0 0.100
      8.100

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Hallertau Blanc 10.3 30 10
Hallertau Blanc 10.3 70 5
      100  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Mangrove Jack's M42 New World String Ale 12.0 83

Pastabos

36 virimui,
Virta 2018-09-01
Pilstyta 2018-xx-xx
Truko 6 valandos

Pradinis vandens kiekis 18 l
Antroko tekinimas 14 l
Salinta 67 (pilta į 75), pabaiga su xxx. Iki pabaigos nešildyta. 60 min.
Batch sparging. Antrokui 15 min palaikyta.

Virta 30 min.

Pradinis OG BRIX 18, pH 6,54
Galutinis FG BRIX 3.1

Startas su 23 C iškart dedant į 18 C aplinką, toliau fermentacija prie 18C, po savaitės perpilta, dar po savaitės pilstyta, neskaidrus dar buvo




Pilstymas į butelius ir gazavimas 3-4 gr/l.

Mielės 3 E
Salyklas 5 E (0,6 E - 1 kg)
Apyniai 2,3 E (100 g)

Nuotraukos

Prisijungę aludariai