Receptas / '34'Varliukų
Informacija
Kiekis:
21 litras
Efektyvumas:
62 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2012 m. vasario 27 d.
Receptas modifikuotas:
2012 m. kovo 14 d.
Parametrai
OG:
1.057
|
|
FG:
1.011
|
|
ABV:
6.0 %
|
|
IBU:
32
|
|
EBC:
35
|
|
IBU/OG:
0.56
|
kartumas ir salyklo skonis subalansuotas
|
Apdovanojimai
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
Biržų salyklas | 7.0 | 4.500 | 70.9 | |
Kvietinis salyklas (šviesus) | 3.0 | 1.000 | 15.7 | |
BREWFERM Amber | 50.0 | 0.500 | 7.9 | |
Special B | 400.3 | 0.200 | 3.1 | |
Skrudintas miežių salyklas 'Biscuit' | 50.0 | 0.100 | 1.6 | |
Skrudintas miežių salyklas 'Chocolate Dehusked' | 800.6 | 0.050 | 0.8 | |
6.350 |
Apyniai
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
WYeast 3787 Trappist High Gravity II generacijos (starteris 1l. dviejų parų) | 0.0 | 81 |
Komentarai
-
Žaldokas
2012 m. Vasario 29 d.@Gytis
Tavieji abu egzemplioriai man taip pat labai patiko. Dabar su jomis (jau pas mane +3 generacijos po gavimo iš Tavęs) darau eksperimentą ale "belgiškas raudonasis biteris" :) Labai atsiskleidžia apyniai puikiai dera kartumas. Dedu daug vilčių. -
vidmantas
2012 m. Vasario 29 d.Man žalčio aluje "Raudonmedis" belgo skonis jautėsi gan ryškiai. -
vidmantas
2012 m. Kovo 8 d.Per nepilną parą mielės pasidarbavo nuo 1.057 iki 1.020 ir sustojo sprendžiant pagal burbuliatorių. Putos kepurė išliko didelė. Po trijų parų nukrito iki 1.014, bet gyvybės ženklų nerodo. Keisti tie belgai. -
zaltys
2012 m. Kovo 11 d.Kaip trapistai? Savo po 19 dienų perleidau į antrinę, artimiausiomis dienomis virsiu ant viršaus, reik mieles išnaudot. OG 1091 FG 1011 Atlydys. -
vidmantas
2012 m. Kovo 11 d.Skonis gal ne toks intensyvus kaip Ardennes, bet labai patiko. Tiesa, ragavau tik iš kubilo, prie 1.014 subrendus turėtų dar pagerėti.
Atviro Alaus Taurė 2012
2012 m. gegužės 27 d.