Receptas / Jubiliejinis
Informacija
Kiekis:
12 litrų
Efektyvumas:
71 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2012 m. vasario 28 d.
Receptas modifikuotas:
2012 m. kovo 29 d.
Parametrai
OG:
1.072
|
|
FG:
1.026
|
|
ABV:
6.1 %
|
|
IBU:
34
|
|
EBC:
19
|
|
IBU/OG:
0.47
|
kartumas ir salyklo skonis subalansuotas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
Kvietiniai dribsniai | 3.0 | 2.000 | 44.8 | |
Belgiškas pilsnerio salyklas | 3.0 | 2.000 | 44.8 | |
Spanguolės | 20.0 | 0.280 | 6.3 | |
Melynės | 150.1 | 0.180 | 4.0 | |
4.460 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Hallertau Mittelfrüh (German) | 4.2 | 50 | 45 | |
Curacao | 2.0 | 25 | 15 | |
Ramuniukai (10x1,5g) | 0.0 | 15 | 10 | |
Kalendros sėklos | 0.0 | 10 | 5 | |
100 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
MauriBrew Weiss | 6.0 | 64 |
Pastabos
Salinau ~55-63°C - 75 min.
3 l misos pavirinimas - 10 min.
--> 77˚C - per 15 min.
Išjungus ugnį dėjau 280 g šaldytų spalgenų ir 180 g šaldytų mėlynių.
3 l misos pavirinimas - 10 min.
--> 77˚C - per 15 min.
Išjungus ugnį dėjau 280 g šaldytų spalgenų ir 180 g šaldytų mėlynių.
Evaldas
2012 m. Balandžio 13 d.Gytis
2012 m. Balandžio 14 d.Dainius
2012 m. Gegužės 2 d.