Informacija

Kiekis:
26 litrai
Efektyvumas:
86 %
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2018 m. rugpjūčio 26 d.
Receptas modifikuotas:
2019 m. gegužės 7 d.

Parametrai

OG:
1.088
FG:
1.018
ABV:
9.2 %
IBU:
61
EBC:
98
IBU/OG:
0.69
ryškus apynių skonis

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
BEST Pale Ale salyklas 6.0 6.000
Aroma salyklas 151.6 1.000
TF Crystal rye malt 154.8 0.800
juodas salyklas 1417.6 0.500
Avižiniai dribsniai 4.0 0.300
Viskio salyklas 4.0 0.250
      8.850

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Perle (DE) 7.7 125 60
      125  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Lallemand Danstar Windsor 200.0 80

Priedai

Pavadinimas Kiekis Paskirtis Laikas
Čili pipirai 5.0 g Pirminei fermentacijai 2 d.

Pastabos

50C-15min
67-62C 1val
78C -tekinam
Prisijungę aludariai