Informacija

Kiekis:
20 litrų
Efektyvumas:
75 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2018 m. rugpjūčio 30 d.
Receptas modifikuotas:
2018 m. rugsėjo 11 d.

Parametrai

OG:
1.045
FG:
1.002
ABV:
5.5 %
IBU:
27
EBC:
14
IBU/OG:
0.61
ryškus apynių skonis

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
Pilsnerio salyklas (Čekiškas) 4.0 3.700
Bazinis salyklas (keptas keptuvėje, sausas) 100.2 0.300
      4.000

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Citra 13.0 15 60
Cascade (US) 5.0 15 0
      30  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Fermentis Safale S-04 (šlapios, naudotos) 60.0 95

Pastabos

Salyklo malimas:
Visas salyklas maltas smulkiaii

Salinimas:
• pilama ~8L / 55ºC vandens;
• 5 min ~50ºC (1:2);
• pilama ~4L / 100ºC vandens;
• 80 min ~64ºC (1:3);
• tekinama ~80ºC vandeniu (+20L).

Fermentacija:
pirminė - 6 dienos (aplinkos temperatūra 21ºC) +4L
antrinė - 5 dienos (aplinkos temperatūra 23ºC)
Prisijungę aludariai