Informacija

Kiekis:
23 litrai
Efektyvumas:
65 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2018 m. rugsėjo 5 d.
Receptas modifikuotas:
2018 m. spalio 9 d.

Parametrai

OG:
1.053
FG:
1.014
ABV:
5.1 %
IBU:
13
EBC:
10
IBU/OG:
0.24
jaučiami apyniai, dominuoja salyklas

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
Viking wheat malt 5.0 3.000
Viking pilsner malt 3.8 2.700
BEST Caramel Light salyklas (arba Cara Hell) 30.0 0.300
Rice hulls 1.0 0.200
      6.200

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Huell Melon 5.4 21 60
Huell Melon 5.4 9 0
      30  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Mangrove Jack's M20 Bavarian Wheat 12.0 74

Pastabos

63°C - 60min
72°C - 20min
Fermentacijos startas prie 18C, pabaiga prie 22C,
Prisijungę aludariai