Informacija

Kiekis:
25 litrai
Efektyvumas:
70 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2012 m. kovo 2 d.
Receptas modifikuotas:
2012 m. kovo 6 d.

Parametrai

OG:
1.067
FG:
1.018
ABV:
6.4 %
IBU:
23
EBC:
80
IBU/OG:
0.34
jaučiami apyniai, dominuoja salyklas

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
Bazinis salyklas 3.0 6.000
Miuncheno salyklas 25.0 1.000
Karamelinis salyklas 350.3 0.500
Skrudintas miežių salyklas 'Black Dehusked' 1200.9 0.250
Skrudintas miežių salyklas 'Biscuit' 50.0 0.250
Skrudinti miežiai 1000.8 0.200
      8.200

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Magnum 13.0 20 60
Hersbrucker (German) 4.0 15 15
      35  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Safale S-04 12.0 73

Komentarai

  • Modeslovas

    2012 m. Kovo 2 d.
    siulit nesiulau , bet mieles lagerines naudociau W34/70 ar kokias kitas. Nu ir mieziu skrudintu gerokai pamazinciau.
  • dainela

    2012 m. Kovo 3 d.
    Ačiū už pastabas
  • runce

    2012 m. Kovo 3 d.
    nusimato šiek tiek išbalansuotas receptas. jei išmestum karamelinį, miuncheno ir biskvitinį salyklą, išmestum hersbr. ir magnumus pakeistum kokiais EKG, tai nusimatytų neblogas stautas, jei salintum žemoje temp. ir ne ant puodo.
  • dainela

    2012 m. Kovo 6 d.
    Tai kad EKG labiau tinka biteriams
  • runce

    2012 m. Kovo 6 d.
    EKG vieni tinkamiausių apynių sausajam stautui
Prisijungę aludariai