Receptas / Derliaus alus 2018 - Fredos derlingieji apyniai
Informacija
Kiekis:
25 litrai
Efektyvumas:
65 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2018 m. rugsėjo 13 d.
Receptas modifikuotas:
2018 m. rugsėjo 16 d.
Parametrai
OG:
1.051
|
|
FG:
1.010
|
|
ABV:
5.4 %
|
|
IBU:
228
|
|
EBC:
11
|
|
IBU/OG:
4.45
|
dominuoja apynių skonis
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
BEST Pilsen salyklas | 4.0 | 3.000 | 46.8 | |
Pale Ale salyklas | 8.5 | 2.300 | 35.9 | |
Caramel pale (Viking malt) | 8.0 | 1.110 | 17.3 | |
6.410 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Fredos derlingieji | 5.0 | 375 | 60 | |
Fredos Derlingieji | 5.5 | 188 | 10 | |
Fredos derlingieji | 5.0 | 250 | 5 | |
813 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Lallemand Danstar Nottingham | 25.0 | 80 |
Pastabos
Salinimo temperatūra 67°C.