Informacija

Kiekis:
25 litrai
Efektyvumas:
65 %
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2018 m. rugsėjo 13 d.
Receptas modifikuotas:
2018 m. rugsėjo 16 d.

Parametrai

OG:
1.051
FG:
1.010
ABV:
5.4 %
IBU:
228
EBC:
11
IBU/OG:
4.45
dominuoja apynių skonis

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
BEST Pilsen salyklas 4.0 3.000
Pale Ale salyklas 8.5 2.300
Caramel pale (Viking malt) 8.0 1.110
      6.410

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Fredos derlingieji 5.0 375 60
Fredos Derlingieji 5.5 188 10
Fredos derlingieji 5.0 250 5
      813  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Lallemand Danstar Nottingham 25.0 80

Pastabos

Salinimo temperatūra 67°C.

Prisijungę aludariai