Informacija

Kiekis:
20 litrų
Efektyvumas:
71 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2018 m. rugsėjo 14 d.
Receptas modifikuotas:
2018 m. rugsėjo 20 d.

Parametrai

OG:
1.044
FG:
1.002
ABV:
5.4 %
IBU:
27
EBC:
13
IBU/OG:
0.63
ryškus apynių skonis

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
Pilsnerio salyklas (Čekiškas) 4.0 4.000
Karamelinis salyklas 240.4 0.100
      4.100

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Citra 13.0 15 60
Cascade (US) 5.0 15 0
      30  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Fermentis Safale S-04 12.0 95

Pastabos

Salyklo malimas:
Visas salyklas maltas smulkiaii

Salinimas:
• pilama ~8L / 55ºC vandens;
• 5 min ~50ºC (1:2);
• pilama ~4L / 100ºC vandens;
• 80 min ~64ºC (1:3);
• tekinama ~80ºC vandeniu (+20L).

Fermentacija:
pirminė - X dienos (aplinkos temperatūra 21ºC) +4L
antrinė - X dienos (aplinkos temperatūra 23ºC)
Prisijungę aludariai