Receptas / Erstikio VANTAA
Informacija
Kiekis:
21 litras
Efektyvumas:
71 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2018 m. rugsėjo 14 d.
Receptas modifikuotas:
2018 m. rugsėjo 25 d.
Parametrai
OG:
1.000
|
|
FG:
1.000
|
|
ABV:
0.0 %
|
|
IBU:
39
|
|
EBC:
0
|
|
IBU/OG:
0
|
kartumo nėra, dominuoja salyklas
|
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Citra | 13.0 | 15 | 60 | |
Cascade (US) | 5.0 | 15 | 0 | |
30 |
Pastabos
Salyklo malimas:
Visas salyklas maltas smulkiaii
Salinimas:
• pilama ~8L / 55ºC vandens;
• 5 min ~50ºC (1:2);
• pilama ~4L / 100ºC vandens;
• 80 min ~64ºC (1:3);
• tekinama ~80ºC vandeniu (+20L).
Fermentacija:
pirminė - 5 dienos (aplinkos temperatūra 21ºC) +4L
antrinė - 6 dienos (aplinkos temperatūra 23ºC)
Visas salyklas maltas smulkiaii
Salinimas:
• pilama ~8L / 55ºC vandens;
• 5 min ~50ºC (1:2);
• pilama ~4L / 100ºC vandens;
• 80 min ~64ºC (1:3);
• tekinama ~80ºC vandeniu (+20L).
Fermentacija:
pirminė - 5 dienos (aplinkos temperatūra 21ºC) +4L
antrinė - 6 dienos (aplinkos temperatūra 23ºC)