Receptas / Lambikas R1
Informacija
Parametrai
OG:
1.053
|
|
FG:
1.012
|
|
ABV:
5.3 %
|
|
IBU:
9
|
|
EBC:
7
|
|
IBU/OG:
0.18
|
kartumo nėra, dominuoja salyklas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
Kvietinis salyklas Viking malt | 4.8 | 2.400 | 47.1 | |
pilsner salyklas čekiškas | 3.3 | 2.400 | 47.1 | |
BEST Caramel Pils salyklas | 5.0 | 0.300 | 5.9 | |
5.100 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Wyeast 3278: Belgian Lambic Blend | 30.0 | 75 | |
Fermentis Safale US-05(56) | 12.0 | 77 |
Pastabos
Pagal https://www.aludariuklubas.lt/receptas/11511-zlato
Salinimas - turbid.
Virimas - 2 val., intensyvus.
Salinimas - turbid.
Virimas - 2 val., intensyvus.