Informacija

Kiekis:
39 litrai
Efektyvumas:
92 %
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2018 m. rugsėjo 19 d.
Receptas modifikuotas:
2018 m. rugsėjo 30 d.

Parametrai

OG:
1.120
FG:
1.031
ABV:
11.6 %
IBU:
25
EBC:
46
IBU/OG:
0.21
jaučiami apyniai, dominuoja salyklas

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
Bazinis salyklas 3.0 7.500
Bazinis salyklas 3.0 7.500
karamelinis salyklas Maltosa 233.6 1.000
karamelinis salyklas Maltosa 233.6 1.000
      17.000

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
nuo patvorio 2.0 400 60
      400  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Lallemand Danstar Nottingham 200.0 74

Pastabos

target RA 28
52C-15min
65C-40 min
72C-20min
78C-out
virimas 90min
fermentacija 18C
Prisijungę aludariai