Receptas / 2018m Liudo apynių
Informacija
Kiekis:
39 litrai
Efektyvumas:
92 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2018 m. rugsėjo 19 d.
Receptas modifikuotas:
2018 m. rugsėjo 30 d.
Parametrai
OG:
1.060
|
|
FG:
1.016
|
|
ABV:
5.8 %
|
|
IBU:
43
|
|
EBC:
29
|
|
IBU/OG:
0.72
|
ryškus apynių skonis
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
Bazinis salyklas | 3.0 | 7.500 | 88.2 | |
karamelinis salyklas Maltosa | 233.6 | 1.000 | 11.8 | |
8.500 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
nuo patvorio | 2.0 | 400 | 60 | |
400 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Lallemand Danstar Nottingham | 200.0 | 74 |
Pastabos
target RA 28
52C-15min
65C-40 min
72C-20min
78C-out
virimas 90min
fermentacija 18C
52C-15min
65C-40 min
72C-20min
78C-out
virimas 90min
fermentacija 18C