Informacija

Kiekis:
24 litrai
Efektyvumas:
70 %
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2018 m. rugsėjo 24 d.
Receptas modifikuotas:
2019 m. sausio 24 d.

Parametrai

OG:
1.058
FG:
1.014
ABV:
5.7 %
IBU:
28
EBC:
20
IBU/OG:
0.49
kartumas ir salyklo skonis subalansuotas

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
BEST Pale Ale salyklas 6.0 5.500
BEST „Caramel Aromatic“ salyklas 50.0 0.350
BEST „Caramel Malt dark II (Crystal Malt)“ salyklas 161.9 0.200
Belgiškas kvietinis salyklas šviesus 3.0 0.200
Karamelinis miežių salyklas „Weyermann Cara-amber“ 60.0 0.200
      6.450

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Nugget 15.3 15 60
Cascade (US) 6.9 40 5
Nelson Sauvin 11.0 15 5
Cascade (US) 6.9 40 0
Nelson Sauvin 11.0 40 0
      150  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Lallemand Danstar BRY-97 American West Coast 12.0 75

Pastabos

BREW MONK STEPS:

PRIPILAM 20 L VANDENS

Beriami salyklai

1. AUTO
 - TEMP: 68
 – POWER: 2500
 – TIMER: 60
    
    GAMINANT PO PIRMO CIKLO SPAUSTI [AUTO]

2. AUTO – BUS GARSINIS SIGNALAS, REIKS PASPAUSTI „AUTO“
 - TEMP: 76
 - TIMER: 45

ŠIO ŽINGSNIO METU, MAŽDAUG PO 15 MIN, IŠKELIAMAS SALYKLAS, PAMAŽU PILAMA 13 L 76˚ VANDENS.

3. AUTO
 - TEMP: 100
 - TIMER: 90
 - POWER: 1900

4. AUTO: 60 (HOP1)
SUDEDAMI APYNIAI

5. TIMER: 5 (HOP2)
SUDEDAMI APYNIAI

6. START

Norint kažką keisti darymo metu, spausti PAUSE. Norint tęsti – AUTO.

[Salinimas 68°C 60 minučių]
[Tekinimas 76°C]

Atšaldyti iki 19°C ir supilti mieles.
Po 9 dienų perpilti į sekantį fermenterį ir sudėti apynius.
Sekančias 9 dienas laikyti 20°C.

Prisijungę aludariai