Informacija

Kiekis:
20 litrų
Efektyvumas:
72 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2018 m. rugsėjo 29 d.
Receptas modifikuotas:
2018 m. spalio 10 d.

Parametrai

OG:
1.046
FG:
1.011
ABV:
4.7 %
IBU:
13
EBC:
18
IBU/OG:
0.28
jaučiami apyniai, dominuoja salyklas

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
Pilsnerio salyklas (Čekiškas) 4.0 4.000
Karamelinis salyklas 242.6 0.200
      4.200

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
East Kent Golding (naminiai) 3.0 35 60
      35  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Fermentis Safale S-04 (šlapios, naudotos) 60.0 77

Pastabos

Salyklo malimas:
Visas salyklas maltas smulkiaii

Salinimas:
• pilama ~8L / 55ºC vandens;
• 5 min ~50ºC (1:2);
• pilama ~4L / 100ºC vandens;
• 80 min ~64ºC (1:3);
• tekinama ~80ºC vandeniu (+20L).

Fermentacija:
pirminė - 9 dienos (aplinkos temperatūra 20ºC) +4L
antrinė - 2 dienos (aplinkos temperatūra 22ºC)
Prisijungę aludariai