Informacija

Kiekis:
60 litrų
Efektyvumas:
75 %
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2012 m. kovo 4 d.
Receptas modifikuotas:
2012 m. kovo 5 d.

Parametrai

OG:
1.052
FG:
1.013
ABV:
5.1 %
IBU:
40
EBC:
7
IBU/OG:
0.77
ryškus apynių skonis

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
Bazinis salyklas (Cekiskas) 3.0 12.900
CaraPils 5.0 0.690
CaraHell 25.0 0.280
      13.870

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Columbus 12.0 40 40
Cascade (U.S.) 5.0 40 30
Kent Golding (U.K.) 4.0 40 20
Northdown (U.K.) 5.0 40 20
Tradition (German) 6.0 40 15
Saaz (Czech) 3.0 60 15
Tradition (German) 6.0 40 5
Saaz (Czech) 3.0 60 1
      360  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Saflager W34/70 (kažkelintos kartos..) 100.0 75

Pastabos

Puoduose telpa tik ~40, taigi likusi kieki pripilsiu vandens is krano. Dėl to apynių ekstraktingumas mažėja. Tikiuos ~35IBU

+Irish moss

Mėgstu apynius :)))

Jau fermentuojas. Išvirus OG buvo kazkur 1.107. Atskiedžiau, bet apynių karumo ragaujant man mažoka pasirodė. Lauksiu rezultato. Planuoju lageriuoti prie 1C apie 2 menesius.
Prisijungę aludariai