Receptas / Stautas
Informacija
Kiekis:
28 litrai
Efektyvumas:
90 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2018 m. spalio 4 d.
Receptas modifikuotas:
2019 m. rugsėjo 29 d.
Parametrai
OG:
1.051
|
|
FG:
1.020
|
|
ABV:
4.1 %
|
|
IBU:
20
|
|
EBC:
70
|
|
IBU/OG:
0.39
|
jaučiami apyniai, dominuoja salyklas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
BEST Pale Ale salyklas | 6.0 | 3.000 | 54.5 | |
CaraCrystal salyklas | 121.0 | 1.000 | 18.2 | |
Skrudintas miežių salyklas 'Chocolate Dehusked' | 806.0 | 0.500 | 9.1 | |
Avižiniai dribsniai | 4.0 | 0.500 | 9.1 | |
Laktozė | 1.0 | 0.400 | 7.3 | |
BEST Skrudinti miežiai | 1310.0 | 0.100 | 1.8 | |
5.500 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Target | 10.3 | 20 | 60 | |
East Kent Golding | 5.5 | 20 | 10 | |
40 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Fermentis Safale US-05(56) | 12.0 | 68 |
Priedai
Pavadinimas | Kiekis | Paskirtis | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Kava | 100.0 g | - | - | |
Vanilė | 10.0 g | - | - | |
Kokosas | 1.0 g | - | - |
Pastabos
Salyklai:
20min 52°C (1/2);
90min 67°C (~1/3);
Keliam iki 78°C ant viryklės;
Tekinam su 79°C H2O (termoizoliuotame inde)
Antrinei pusė ant kavos su vanile, pusė ant kokosų