Receptas / Kaledinis 2018_10
Informacija
Kiekis:
20 litrų
Efektyvumas:
70 %
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2018 m. spalio 9 d.
Receptas modifikuotas:
2018 m. spalio 17 d.
Parametrai
OG:
1.076
|
|
FG:
1.020
|
|
ABV:
7.2 %
|
|
IBU:
15
|
|
EBC:
52
|
|
IBU/OG:
0.20
|
jaučiami apyniai, dominuoja salyklas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
TF Maris Otter Pale Ale | 6.3 | 4.500 | 62.5 | |
BEST Caramel Aromatic salyklas | 50.5 | 2.000 | 27.8 | |
Tipple Pale Ale salyklas | 6.0 | 0.500 | 6.9 | |
Skrudintas miežių salyklas 'Chocolate' | 907.7 | 0.200 | 2.8 | |
7.200 |
Apyniai
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Fermentis Safale S-04 | 12.0 | 73 |
Priedai
Pavadinimas | Kiekis | Paskirtis | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Imbieras | 200.0 g | Virimui | 5 min. | |
Apelsinų žievelė | 5.0 g | Virimui | 5 min. | |
Cinamonas | 5.0 g | Virimui | 5 min. | |
Kvapieji pipirai | 2.0 g | Virimui | 5 min. | |
Kardamonas | 1.0 g | Virimui | 5 min. | |
Muškatas | 1.0 g | Virimui | 5 min. | |
Gvazdikėliai | 0.5 g | Virimui | 5 min. |
Pastabos
Salinimui 18 ltr
Tekinimui 13,2 ltr
Salinimas
55C-25 min
70C-90 min.
Tekinimui 13,2 ltr
Salinimas
55C-25 min
70C-90 min.