Informacija

Kiekis:
20 litrų
Efektyvumas:
70 %
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2018 m. spalio 9 d.
Receptas modifikuotas:
2018 m. spalio 17 d.

Parametrai

OG:
1.076
FG:
1.020
ABV:
7.2 %
IBU:
15
EBC:
52
IBU/OG:
0.20
jaučiami apyniai, dominuoja salyklas

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
TF Maris Otter Pale Ale 6.3 4.500
BEST Caramel Aromatic salyklas 50.5 2.000
Tipple Pale Ale salyklas 6.0 0.500
Skrudintas miežių salyklas 'Chocolate' 907.7 0.200
      7.200

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Magnum 13.0 11 60
Nugget 11.8 5 5
Ekuanot 14.3 5 5
      21  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Fermentis Safale S-04 12.0 73

Priedai

Pavadinimas Kiekis Paskirtis Laikas
Imbieras 200.0 g Virimui 5 min.
Apelsinų žievelė 5.0 g Virimui 5 min.
Cinamonas 5.0 g Virimui 5 min.
Kvapieji pipirai 2.0 g Virimui 5 min.
Kardamonas 1.0 g Virimui 5 min.
Muškatas 1.0 g Virimui 5 min.
Gvazdikėliai 0.5 g Virimui 5 min.

Pastabos

Salinimui 18 ltr
Tekinimui 13,2 ltr
Salinimas
55C-25 min
70C-90 min.

Prisijungę aludariai