Receptas / Erstikio KAIMIŠKAS ELIS
Informacija
Kiekis:
12 litrų
Efektyvumas:
66 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2012 m. kovo 4 d.
Receptas modifikuotas:
2012 m. kovo 26 d.
Parametrai
OG:
1.048
|
|
FG:
1.028
|
|
ABV:
2.6 %
|
|
IBU:
18
|
|
EBC:
31
|
|
IBU/OG:
0.37
|
jaučiami apyniai, dominuoja salyklas
|
Žymos
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
Bazinis salyklas "Maltosa" | 3.0 | 2.680 | 89.3 | |
Kupiškio salyklas (išmirkytas ir iškeptas namie) | 300.2 | 0.200 | 6.7 | |
Kupiškio salyklas (sausai iškeptas namie) | 170.1 | 0.120 | 4.0 | |
3.000 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Naminiai sodybos apyniai (žali, šaldyti) | 0.7 | 130 | 60 | |
130 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Safale S-33 | 6.0 | 41 |
Pastabos
Salinimas:
10min - 55C
100min - 63C
1/3 mentalo užvirinta, grąžinta atgal
10min - 75C
Tekinama
Fermentacija:
pirminė -5 dienos
be antrinės
10min - 55C
100min - 63C
1/3 mentalo užvirinta, grąžinta atgal
10min - 75C
Tekinama
Fermentacija:
pirminė -5 dienos
be antrinės