Informacija

Kiekis:
12 litrų
Efektyvumas:
66 %
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2012 m. kovo 4 d.
Receptas modifikuotas:
2012 m. kovo 26 d.

Parametrai

OG:
1.048
FG:
1.028
ABV:
2.6 %
IBU:
18
EBC:
31
IBU/OG:
0.37
jaučiami apyniai, dominuoja salyklas

Žymos

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
Bazinis salyklas "Maltosa" 3.0 2.680
Kupiškio salyklas (išmirkytas ir iškeptas namie) 300.2 0.200
Kupiškio salyklas (sausai iškeptas namie) 170.1 0.120
      3.000

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Naminiai sodybos apyniai (žali, šaldyti) 0.7 130 60
      130  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Safale S-33 6.0 41

Pastabos

Salinimas:
10min - 55C
100min - 63C
1/3 mentalo užvirinta, grąžinta atgal
10min - 75C
Tekinama

Fermentacija:
pirminė -5 dienos
be antrinės
Prisijungę aludariai