Receptas / Rudenėjant
Informacija
Parametrai
OG:
1.054
|
|
FG:
1.015
|
|
ABV:
5.2 %
|
|
IBU:
27
|
|
EBC:
17
|
|
IBU/OG:
0.49
|
kartumas ir salyklo skonis subalansuotas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
Bazinis salyklas | 3.0 | 4.000 | 47.1 | |
Munich salyklas | 15.5 | 2.100 | 24.7 | |
BEST Vienna salyklas | 9.0 | 2.100 | 24.7 | |
karamelinis sallyklas Maltosa | 233.6 | 0.300 | 3.5 | |
8.500 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Perle (DE) | 7.7 | 24 | 70 | |
Sorachi Ace | 13.0 | 10 | 60 | |
Tettnanger (DE) | 4.5 | 100 | 10 | |
134 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Yeast WLP820 Oktoberfest Lager | 30.0 | 73 |
Pastabos
52C-20min
65C-1val
72C-20min
78C-out
fermentacija 10C 3sav
brandinimas-3men nešildomoje patalpoje
65C-1val
72C-20min
78C-out
fermentacija 10C 3sav
brandinimas-3men nešildomoje patalpoje