Informacija

Kiekis:
27 litrai
Efektyvumas:
90 %
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2018 m. spalio 14 d.
Receptas modifikuotas:
2018 m. lapkričio 25 d.

Parametrai

OG:
1.025
FG:
1.009
ABV:
2.1 %
IBU:
15
EBC:
15
IBU/OG:
0.60
ryškus apynių skonis

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
BEST Pale Ale salyklas 6.0 1.500
CaraCrystal salyklas 121.8 0.500
Laktozė 1.0 0.200
Gliukozė 0.0 0.170
      2.370

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Citra 14.0 10 40
Lemon drop 6.0 50 0
Lemon drop 6.0 50 0
      110  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Fermentis Safale US-05(56) 12.0 70

Pastabos

51°C - 20 min 73°C - 60 min 78°C - 20 min Pusė aromatinių apynių šaldant, ties 75-80°C, pusė sausam. Gliukozė - užgazavimui (įdėjau į skaičiuoklę, nes kiekvienas alkoholis svarbus)
Prisijungę aludariai