Informacija

Kiekis:
25 litrai
Efektyvumas:
65 %
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2018 m. spalio 16 d.
Receptas modifikuotas:
2018 m. spalio 21 d.

Parametrai

OG:
1.055
FG:
1.011
ABV:
5.7 %
IBU:
46
EBC:
17
IBU/OG:
0.84
dominuoja apynių skonis

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
BEST Pilsen salyklas 4.0 3.000
BEST Pale Ale salyklas 6.0 3.000
Vienos salyklas 7.5 0.680
Karamelinis (Maltosa) 361.5 0.120
      6.800

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Fredos derlingieji 3.5 110 60
Fredos Derlingieji 3.5 55 15
Fredos Derlingieji 3.5 55 5
      220  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Lallemand Danstar Nottingham 25.0 80

Pastabos

Salinimo temperatūra 67°C.

Prisijungę aludariai