Receptas / Algio kvietinis
Informacija
Parametrai
OG:
1.060
|
|
FG:
1.016
|
|
ABV:
5.7 %
|
|
IBU:
10
|
|
EBC:
8
|
|
IBU/OG:
0.17
|
kartumo nėra, dominuoja salyklas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
Bazinis salyklas | 3.0 | 4.000 | 53.3 | |
Kvietinis salyklas (šviesus) | 4.0 | 3.000 | 40.0 | |
CaraPils | 5.0 | 0.500 | 6.7 | |
7.500 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Saaz (Czech) | 4.1 | 30 | 50 | |
Saaz (Czech) | 4.1 | 10 | 10 | |
40 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
MauriBrew Weiss | 12.0 | 73 |
Pastabos
45min - 69-70
20min - 63
plovimas
20min - 63
plovimas