Receptas / tikrai sviesus
Informacija
Kiekis:
20 litrų
Efektyvumas:
70 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2018 m. spalio 21 d.
Receptas modifikuotas:
2018 m. spalio 25 d.
Parametrai
OG:
1.053
|
|
FG:
1.012
|
|
ABV:
5.4 %
|
|
IBU:
21
|
|
EBC:
11
|
|
IBU/OG:
0.39
|
jaučiami apyniai, dominuoja salyklas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
BEST Pilsen salyklas | 4.0 | 3.000 | 60.0 | |
BEST Munich salyklas | 15.5 | 1.000 | 20.0 | |
Vienos salyklas | 7.5 | 0.500 | 10.0 | |
Avižiniai dribsniai | 4.0 | 0.500 | 10.0 | |
5.000 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Styrian Goldings | 2.5 | 40 | 60 | |
Styrian Goldings | 2.5 | 40 | 20 | |
80 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Fermentis Safale US-05(56) | 12.0 | 77 |
Priedai
Pavadinimas | Kiekis | Paskirtis | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Airiška kerpena | 5.0 g | Virimui | 15 min. |