Informacija

Kiekis:
20 litrų
Efektyvumas:
70 %
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2018 m. spalio 21 d.
Receptas modifikuotas:
2018 m. spalio 25 d.

Parametrai

OG:
1.053
FG:
1.012
ABV:
5.4 %
IBU:
21
EBC:
11
IBU/OG:
0.39
jaučiami apyniai, dominuoja salyklas

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
BEST Pilsen salyklas 4.0 3.000
BEST Munich salyklas 15.5 1.000
Vienos salyklas 7.5 0.500
Avižiniai dribsniai 4.0 0.500
      5.000

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Styrian Goldings 2.5 40 60
Styrian Goldings 2.5 40 20
      80  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Fermentis Safale US-05(56) 12.0 77

Priedai

Pavadinimas Kiekis Paskirtis Laikas
Airiška kerpena 5.0 g Virimui 15 min.
Prisijungę aludariai