Receptas / Erstikio PORT OF MARYN
Informacija
Kiekis:
19 litrų
Efektyvumas:
53 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2018 m. spalio 23 d.
Receptas modifikuotas:
2018 m. lapkričio 8 d.
Parametrai
OG:
1.042
|
|
FG:
1.007
|
|
ABV:
4.6 %
|
|
IBU:
43
|
|
EBC:
49
|
|
IBU/OG:
1.02
|
dominuoja apynių skonis
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
Pilsnerio salyklas (Vikingmalt) | 4.0 | 4.600 | 92.0 | |
Karamelinis salyklas | 241.0 | 0.200 | 4.0 | |
BEST Chocolate salyklas | 1003.2 | 0.200 | 4.0 | |
5.000 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Marynka (naminiai) | 5.0 | 50 | 60 | |
Marynka (naminiai) | 5.0 | 30 | 15 | |
80 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Fermentis Safale S-04 (šlapios, naudotos) | 60.0 | 83 |
Pastabos
Salyklo malimas:
Visas salyklas maltas smulkiaii
Salinimas:
• pilama ~10L / 55ºC vandens;
• 5 min ~50ºC (1:2);
• pilama ~5L / 100ºC vandens;
• 80 min ~64ºC (1:3);
• tekinama ~80ºC vandeniu (+20L).
Fermentacija:
pirminė - 8 dienos (aplinkos temperatūra 18ºC) +4L
antrinė - 3 dienos (aplinkos temperatūra 22ºC)
Visas salyklas maltas smulkiaii
Salinimas:
• pilama ~10L / 55ºC vandens;
• 5 min ~50ºC (1:2);
• pilama ~5L / 100ºC vandens;
• 80 min ~64ºC (1:3);
• tekinama ~80ºC vandeniu (+20L).
Fermentacija:
pirminė - 8 dienos (aplinkos temperatūra 18ºC) +4L
antrinė - 3 dienos (aplinkos temperatūra 22ºC)